Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
 • Echipa noastră stă la dispoziţia dumneavoastră cu servicii de înfrumuseţare de calitate, deosebite, special create pentru gusturile şi nevoile clientelor noastre.
  Cu o experienţă de peste şapte ani, ştim că cea mai importantă este calitatea serviciilor oferite. Ne place să ascultăm fiecare poveste în parte ca să ne asigurăm că produsul final este exact pe măsura aşteptărilor dumneavoastră. Suntem atenţi la detalii şi facem din fiecare cerinţă un produs unic, conceput stilului dvs.

  Echipa noastră este formată din personal calificat, specializat în domeniul pe care îl reprezintă. Deţinem cursuri de specialitate ca să putem îndeplini orice dorinţa de natură estetică şi nu numai. Ne place să învăţăm în fiecare zi lucruri noi, de aceea facem totul cu pasiune şi dorinţă. Vrem să fim profesionişti astfel că venim în întâmpinarea dvs cu produse profesionale, de calitate.

  Serviciile oferite de noi sunt dedicate atât sexului frumos cât şi sexului masculin, care îşi doreşte un plus de îngrijire. Suntem nerăbdători să ne treceţi pragul şi să auzim povestea dumneavoastră.

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *